HTML

MRGSZ DO munkája

Friss topikok

  • TS: A Brünn - Temesvár meccs alatt még zajlott a diáktorna. Ha hiányoztak az edzők (meg a válogatottró... (2008.10.29. 09:12) 2008. október 13-19.
  • Vida-Szűcs Lajos: Maó megérdemelné, hogy tömegesen és rendszeresen segítsük munkáját, esetleg orientáljuk kommentekk... (2008.06.06. 13:03) 2008. május 26-31.
  • börni: Sztem is nagyon jó és hasznos. Átlátható és azonnali visszacsatolásra alkalmas, mindenki megosztha... (2008.05.27. 12:08) Május 13-18.

2008. augusztus 25-30.

2008.09.12. 13:45 Hmao

 

 

Végrehajtott feladatok

ÁVF gólyatábori promóció

Medvék edzőjével való megbeszélés

ELV digitalizálás, edzői anyagok

Tárgyalás a TF-fel, Egri Főiskolával és a TFTI-vel

Válogatott-Temesvár mérkőzés tapasztalatai

Sportágválasztó nap szervezése

 

ÁVF gólyatábori promóció

Augusztus 26-án segítettem Szontágh Daniéknak promotálni a rögbit a gólyatáborukban. A bemutatkozás két részből állt, először egy 10 perces bemutatkozást tartottunk a gólyáknak a színpadról- Mi a rögbi, hol tart a rögbi, mit kell tudni az egyetemi rögbiről és az ÁVF csapatáról. Ezután következett a bemutató mérkőzés kb. 50-en nézték meg a 2*7 percig tartó meccset, ezután tartottunk egy kis érintős rögbi bemutatót, ahova 3-an be is szálltak játszani. Ha ez a három fiú megjelenik a klubedzésen, akkor sikeresnek tekinthető a bemutató.

 

Medvék edzőjével való megbeszélés

Jó-Dobronya Péterrel beszéltünk:

-          a Medvék helyzetéről,

-          edzésvezetési, stratégiai és taktikai kérdésekről.

 

ELV digitalizálás, edzői anyagok

Bedigitalizáltam az Új játékszabályok oktató videóját, amely elérhető a www.harcosok.hu/ELV/ELV.avi oldalon.

A www.rogbiiskolak.hu oldalra feltettük az edzői kártyákat, sok pozitív visszajelzést kaptunk róluk.

 

Tárgyalás a TF-fel, Egri Főiskolával és a TFTI-vel.

TFTI

A továbbképző intézetben kijelölésre került a rögbivel foglalkozó előadó, jelenleg várják az új rendszerhez tartozó indítási akkreditációt. A képzés novemberben indul el.

 

TF

A sportszakmai oldal mellett végre a gazdasági oldal is rábólintott, tehát az elnökség számára már átküldött szerződéstervezet szellemében fogjuk aláírni a szerződést. Apróbb változások történtek csak:

Az új szabályozás szerint szabadon választható tantárgyat nem lehet az I. és II. félévben is kiírni, csak az egyikben. Mi a II. félévet választottuk. A jó hír az, hogy a félévi 7 alkalom helyett, 13 alkalmas lett az óra.

Jelenleg időpont egyeztetés alatt van a szerződéskötés.

 

Eszterházy Károly Főiskola

A főiskolának elkészítettem a modulleírást és csütörtökön (09.04) megyünk Tóth Jánossal az első megbeszélésre. Reményeink szerint idén elindulhat a képzés.

 

Válogatott-Temesvár mérkőzés tapasztalatai.

Részt vettem a Magyar válogatott – Temesvár mérkőzésen. A tapasztalatokat megbeszéltük a szövetségi kapitány Úrral. Remélem ez a folyamatos edzés, meghozza az eredményét.

 

Sportágválasztó nap szervezése

Elkezdtük Váczi Péterrel szervezni a III. sportágválasztó napi önkéntes csoportunkat. Elkezdtük tervezni a szórólapot is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrgsz-do.blog.hu/api/trackback/id/tr7660259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása