HTML

MRGSZ DO munkája

Friss topikok

  • TS: A Brünn - Temesvár meccs alatt még zajlott a diáktorna. Ha hiányoztak az edzők (meg a válogatottró... (2008.10.29. 09:12) 2008. október 13-19.
  • Vida-Szűcs Lajos: Maó megérdemelné, hogy tömegesen és rendszeresen segítsük munkáját, esetleg orientáljuk kommentekk... (2008.06.06. 13:03) 2008. május 26-31.
  • börni: Sztem is nagyon jó és hasznos. Átlátható és azonnali visszacsatolásra alkalmas, mindenki megosztha... (2008.05.27. 12:08) Május 13-18.

2008. július 1-5.

2008.07.07. 14:35 Hmao

Elvégzett feladatok:

Beach rugby honlap elkészítése

Edzői hírlevelek szétküldése

Egyeztetés Kaszala Claudiával

Beach rugby nevezések begyűjtése és a rendezvény lebonyolítása

 

Beach rugby honlap elkészítése

Sikerült a Zentai Zsolt segítségével kialakítani a rég várt honlap címeket (strand és érintős). Sikerült is egy honlap kezdeményt feltenni a www.beach.rugby.hu oldalra, igaz nem túl szép, de a fontos információk megtalálhatók rajta. Próbáltam önkéntes weblapszerkesztőt találni a rögbisek közül, de természetesen senki nem jelentkezett. Végül ígéretet kaptam az erintos.rugby.hu oldal készítőjétől (Szentimrevárosi Darvak), hogy azt a szerkezetet átvehetjük, és akkor mindkét oldal könnyen alakítható és tetszetős lesz.

 

Edzői hírlevelek szétküldése és az oktatás szervezése

A héten folyamatosan zajlik az edzői képzés szervezése, de a Csabi szabadságának végét meg kell várni, hogy végleges döntések szülessenek.

Az edzők hírlevél formájában megkapták az új Wada dopping listát és a Magyar Edzők Társaságának Doppingellenes megbeszélésére szóló meghívót.

Az edzők jelenleg még nem túl aktívak, de bízok benne, hogy Dunaújvárosban mozgósítani tudom majd őket.

 

Egyeztetés Kaszala Claudiával

A Sport Tv-ben adásba kerülő magazinban van lehetőségünk megjelenni. Ria sok jó anyagot küldött át, ismertetőket, fényképeket, az én feladatom pedig megfelelő video anyag beszerzése és küldése, illetve későbbiekben több anyag készítésben való segédkezés. (találkozók leszervezése, stb.)

 

Beach rugby nevezések begyűjtése és a rendezvény lebonyolítása

Szombaton lesz a Hungarian Beach Rugby Tour első fordulója Százhalombattán. Eddigi jelentkezők: Szeged, Százhalombatta, ÁVF, Velence, 3 amatőr csapat. A tervek szerint 10 induló csapatra lehet számítani.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrgsz-do.blog.hu/api/trackback/id/tr43578139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása