HTML

MRGSZ DO munkája

Friss topikok

  • TS: A Brünn - Temesvár meccs alatt még zajlott a diáktorna. Ha hiányoztak az edzők (meg a válogatottró... (2008.10.29. 09:12) 2008. október 13-19.
  • Vida-Szűcs Lajos: Maó megérdemelné, hogy tömegesen és rendszeresen segítsük munkáját, esetleg orientáljuk kommentekk... (2008.06.06. 13:03) 2008. május 26-31.
  • börni: Sztem is nagyon jó és hasznos. Átlátható és azonnali visszacsatolásra alkalmas, mindenki megosztha... (2008.05.27. 12:08) Május 13-18.

2008. május 5-9.

2008.05.21. 19:16 Hmao

Erre a hétre a következő feladatok volta betervezve:

                Találkozás Alan Rees-sel

                Május 17-ei válogatott mérkőzés sajtótájékoztató szervezésbe való besegítés

                Szerződés aláírása

                Fejlesztési megbeszélés promotálása, és elvégzése

                Oktatási terv elkészítése, nyilvánossá tétele

                Május 17-ei felmérés előkészítése

 

A találkozó Alan Rees-szel nagyon hasznos volt, mert az egy órás megbeszélés alatt volt ideje megismernie a programomat és ő is elmondta elképzeléseit a magyar rögbi fejlődési lehetőségeiről. A beszélgetés kiemelt témája volt a MKB szponzoráció és a hozzá tartozó bemutató anyag átbeszélése.

Alan biztosított a minden területen kiterjedő támogatásáról és kérte, hogy kiemelt figyelemmel kezeljem az egyetemi rögbi fejlődését. Technikai kérése volt továbbá, hogy a Budapest Zeitungot és a Budapest Times-t a mi erőforrásainkkal közelítsük meg a sajtótájékoztatóval kapcsolatosan.

 

A válogatott mérkőzéshez kapcsolódóan feladatom volt a press-cím lista bővítése, média kapcsolataimat felhasználva, több forrásból sikerült összeszedni egy 125 tagból álló listát, ami sajnos a válogatott mérkőzés promózásához, időhiány miatt már nem tudunk felhasználni.

 

A fejlesztési megbeszélésre sajnos csak Bálint István jött el, vele folytattunk, egy rövid kis megbeszélést, hogy milyen területeken tudnánk együtt dolgozni. A közgyűlésre érkező csapatvezetők, bizottsági vezetők azonban mind támogattak és ígéretet tettek, hogy aktív ötleteikkel támogatják a munkámat. Jó volt látni az aktivitásukat és lelkesedésüket, de tudom, hogy mostantól az én felelősségem, hogy ezeket a írásokat behajtsam tőlük. A délutáni közgyűlés rendben lezajlott, több csapattal áttudtam beszélni a következő bajnoki szezonra vonatkozó terveiket.

 

Az Elnök Úr május 9-én aláírta a DO tiszti megbízási szerződésemet, így a kinevezésem innentől kezdve hivatalos. Sajnos a FIRA-AER DO képzése 3 egymásra épülő modulból áll, így becsatlakozni most már nem volt lehetőségem. Ennek annyi előnye lesz, hogy az erre az időszakra tervezett programok (Sportágválasztó nap, Diákolimpia, Válogatott mérkőzés és Sajtótájékoztató) végrehajtásában aktívan részt tudok venni.

 

Sajnos az oktatási terv elkészítése, nyilvánossá tétele erről a hétről eltolódott, mert fel kell vennem a kapcsolatot a TFTI-vel a TF-fel, ráadásul a közel jövőben várható az oktatási törvény változása is.

 

Marketing felmérés: A programomban szerepelt, hogy „az üzleti alapon történő szponzorációnál létszükséglet pár adat, melynek felmérését azonnal meg kell kezdenünk”.

IMÁZS PROFIL megrajzolása

 Média megjelenések felmérése

Honlap adatok, SportTV nézettségi adatok

Néző jellemzők felmérése

Ennek első elemeként szerettem volna felmérni a válogatott mérkőzés nézőit marketing szempontból, de sajnos nem fognak elkészülni a kis ajándékok, így nem tudom, hány darab felméréshez tudunk hozzájutni.

A felmérés kb. a következő kérdéseket tartalmazza:

Születés éve

 Irányítószám

Foglalkozás (cégvezető/tulajdonos, alkalmazott/szellemi foglalkozású, alkalmazott/fizikai foglalkozású, tanuló, nyugdíjas, munkanélküli)

Jövedelem viszonyok (50 000-100 000 Ft, 100 000-200 000 Ft, 200 000 -500 00, 500 000 - Ft felett)

 Kapcsolat a rögbivel (játékos, játékos rokona, érdeklődő)

Vélemény a rögbiről. Miért szereti a rögbit?

 Izgalmas és érdekes

 Családi program (barátságos légkör)

 Erősport jelleg (keménység, agresszivitás)

 Bajtársiasság (csapatszellem)

Becsületes játék

 

 

 

Elkezdtem a honlap nézettségek felmérését, első lépésben a www.mrgsz.hu és a www.bulldogrfc.hu oldalhoz kapcsolódva gyűjtöttem be a statisztikai oldalakhoz kapcsolódó jelszavakat a webmesterünktől és a Zentai Zsolttól.

 

Továbbra is folyik a rendezvényeink hirdetése (Sportbarát 2008, Sportágválasztó nap) a különböző honlapokon.

 

A hazai klubok közül ezen a héten az Elefántokkal találkoztam, az Elefántok-Bulldogok mérkőzés keretein belül. A váciak nagyon jó játékerőt képviseltek, látszott rajtuk a sok edzés és (szerintem) a sok felkészülési mérkőzés. A kadett mérkőzés alapján végig kell gondolni a különböző létszámú csapatok egymás elleni játszatásának szabályait. (biztonság, hol tanulja meg a15-ös játékot, ki játszik kevesebbet).

 

Az Elefántok visszajelzései alapján el kell indítani a Tisztelet kampányt, főleg a Diákolimpiákon tapasztalható viselkedések miatt.

 

Jövő heti tervezett feladatok:

Sportágválasztó nap szervezése

Nézői felmérés

Diákolimpia

Válogatott mérkőzés

Tisztelet kampány

Edzői bizottság munkájának előkészítése

Felvételi kérelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrgsz-do.blog.hu/api/trackback/id/tr48481099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása