HTML

MRGSZ DO munkája

Friss topikok

  • TS: A Brünn - Temesvár meccs alatt még zajlott a diáktorna. Ha hiányoztak az edzők (meg a válogatottró... (2008.10.29. 09:12) 2008. október 13-19.
  • Vida-Szűcs Lajos: Maó megérdemelné, hogy tömegesen és rendszeresen segítsük munkáját, esetleg orientáljuk kommentekk... (2008.06.06. 13:03) 2008. május 26-31.
  • börni: Sztem is nagyon jó és hasznos. Átlátható és azonnali visszacsatolásra alkalmas, mindenki megosztha... (2008.05.27. 12:08) Május 13-18.

2008. április 28-április 30.

2008.05.20. 19:14 Hmao

Annak ellenére, hogy az elnökségi határozat szerint május 1-étől kezdem a munkát, a heti jelentésemet már most megírom a Tisztelt Elnökség felé.

 

Ez a hét csonka volt, mivel május 1-e miatt csak 3 napot dolgoztunk.

 

A múlt hét pénteki Szövetségi Irodai megbeszélésem alapján elkészítettem a Szövetséghez érkezett kérdőív rám vonatkozó kérdéseire a válaszokat.

A kérdőív 6 oldalas volt és 15 kérdésre kellett válaszolnunk a Riával megosztva. További infók:

A magyarországi ÖTM Sport szakállamtitkárság és Magyar Sporttudományi Szakkollégium felkérésére és támogatásával felmérést végzünk a Magyarországon jelenleg alkalmazott sportági kiválasztási rendszerről, annak hatékonyságáról. További feladatunk az lesz, hogy javaslatot tegyünk a hazánkban jól működő, valamint külföldi, – adaptálható rendszerek elterjesztésére. Az állami sportvezetés határozott elképzelése a sport utánpótlás-nevelési bázisának szélesítése, melynek egyik első és igen fontos eleme ez a felmérés.

A kérdőív feldolgozása elektronikus úton történik és illetéktelenek kezébe nem kerül. A feldolgozás alapján készített átfogó elemzéseket többek között a

http://www.jgypk.u-szeged.hu/tanszek/tesi/index.htm honlapon is elolvashatja. Amennyiben bármi kérdése merülne fel, forduljon bizalommal a kutatás vezetőihez: dr. Szatmári Zoltán

 

Annak ellenére, hogy nyolcan érdeklődtek a Pályázatfigyelő és –író képzés iránt, a képzést át kellet raknunk távoktatás formájában, mert sajnos nem sikerült megfelelő időpontot találnunk. (Sztrájk, szoros pályázati határidők). Bízom benne, hogy ha rendszeresek lesznek a képzések, akkor gördülékenyebb lesz a lebonyolítás.

 

PÁLYÁZATFIGYELŐ ÉS PÁLYÁZATÍRÓ TRÉNINGET

 

A tréningen átvesszük, hogy milyen lehetőségek vannak az egyesületek számára pályázati pénzekhez jutni, melyek az általános feltételek és mit kell tudni a számviteli beszámolókról.

 

Tervezett program:

 A Nemzeti Civil Alap működési pályázatai

 a Nemzeti Civil Alap szakmai pályázatai

 Wesselényi közalapítvány pályázatai

 Régiós, Megyei és Városi pályázatok

 

 Az EPER- Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer bemutatása

 A számviteli beszámolók fajtái

 

 Hasznos linkek, dokumentumok

 Hogyan jussunk az 1%-okhoz?

           

Szakmai vezető: Harmat Bálint vezető pályázati referens, HQBC Kft.

Tervezett helyszín: Budapest, Sportok Háza

Tervezett időtartam: 3 óra

A képzés INGYENES!!!

 

Kérem az érdeklődőket, hogy direktbe jelentkezzenek a harmatakos@rogbiiskolak.hu e-mail címen!

 

Az anyag letölthető a következő címen: www.rogbiiskolak.hu/anyagok/MRGSZ_palyazat.ppt A képzés része az MRGSZ egyesületfejlesztő programjának..

 

Elkészítettem a DO tiszti szerződés első változatát, amelyről várom a módosító javaslatokat, de remélem, egy héten belül alá tudjuk írni.

 

Felvettem a kapcsolatot a Nagy Sportágválasztó nap szervezőivel, és reményeink szerint a Rögbi szalagos formája is bemutató sportág lesz a rendezvényen.

http://www.merkaptse.hu/index.php?m=13591

 

Kapcsolódtunk a Sportbarát 2008 programhoz, amely a szabadidősport népszerűsítését tűzte ki célul.

http://www.mozgasvilag.hu/sportbarat/tajekoztato/?poid=7&sid=223127842240

 

Jövő heti tervezett feladatok:

                Találkozás Alan Rees-sel

                Május 17-ei válogatott mérkőzés sajtótájékoztató szervezésbe való besegítés

                Szerződés aláírása

                Fejlesztési megbeszélés promotálása, és elvégzése

                Oktatási terv elkészítése, nyilvánossá tétele

                Május 17-ei felmérés előkészítése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrgsz-do.blog.hu/api/trackback/id/tr22481094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása